image

Namen podjetja Nasloni se Name vas je spodbuditi, da najdete tisto, kar vas veseli in dvignete svoje življenje na višjo raven. Pogovarjamo se o treh različnih tematikah, ki skupaj skladno povezane dajejo življenju pravi smisel.

Stopite v kontakt
Search
 

Terapije

Dovoli, da ti pomagam dvigniti tvoje življenje na višjo raven

Izberi si terapijo, ki jo potrebuješ, da ti pomaga najti tvoj košček sreče.

Terapije z meditacijo trajajo cca. 90 min in so sestavljene iz treh delov.

1. Del: UVODNI DEL in OPREDELITEV PROBLEMA (cca. 30 min)
2. Del: MEDITACIJA (cca. 30 min)
3. Del: ANALIZA VIDENJ MED MEDITACIJO, NAPOTKI IN USMERITVE ZA NAPREJ (cca. 30 min)

Prispevek za terapije z meditacijo: 90 €, plačilo je možno le z gotovino v terapevtski sobici na dan dogodka ali po predračunu pred dogodkom.

VRSTE MEDITACIJSKI TERAPIJ

Terapija za umirjanje misli, skrbi in strahov

Hiter tempo življenja nas pogosto sili v to, da svoje misli lahko ustavimo samo takrat, ko spimo. Kadar pa se naša izčrpanost še poveča, se lahko zgodi, da smo tako utrujeni, da ne moremo več niti zaspati. Vse to lahko vodi v resne težav. Ali veste, da če bi uspeli naše možgane uporabljati pravilno, (torej, da bi večina dneva preživeli praznih misli, v sproščujočem stanju in bi jih vklopili zgolj takrat, ko sprejemamo za nas pomembne odločitve) da bi imeli dovolj le eno uro spanca na dan? Skrbi in strahovi nam pri obremenjevanju misli, le še bolj škodujejo. Ne le, da nas hromijo, da bi zaživeli srečno, ampak nam tudi povečajo negativno mišljenje in našo nervozo. Terapija za umirjanje misli, skrbi in strahov, je namenjena odpravljanju le teh. Skozi meditacijo bomo ozavestili vse, kar vas ovira in vse skupaj poskusili »odpihniti« stran. Po meditaciji bomo skozi terapevtski pogovor začrtali nove pogumne in umirjene poti.

Terapija za izboljšanje odnosov (družina, partner, šef, sodelavec...)

Imate občutek, da morate ves čas nekomu ugajati? Ali načrtno iščete napake in konflikte v vsaki izrečeni besedi nekoga drugega? Občutite stres, ko vas pokliče določena oseba? Vam ljudje kar naprej prestopajo vaše osebne meje in vsiljujejo svoja mnenja? Doživljate nenadzorovane izbruhe joka ob besedah, ki vam jih nekdo izreče? Če ste na kakšno vprašanje odgovorili z DA, pomeni da imate težave na področju odnosov. Ljudje smo socialna bitja in dobri odnosi so najpomembnejši za srečno in čim bolj brezskrbno življenje. Skozi terapijo z meditacijo za izboljšanje odnosov, se bomo sprehodili v preteklost in poskusili odkriti, zakaj imate z določenimi osebami v svojem življenju »skrhane« odnose. Pogovorili se bomo, kako velika je bolečina, kako jo odpraviti, predvsem pa kako osebam, ki so vas prizadeli odpustiti. Kajti šele, ko ste jim sposobni odpustili, ste pripravljeni na korak v prihodnost in resnično svobodo.

Terapija za izboljšanje financ

Denar! Kaj občutite, ko pomislite nanj? Jaz sem še nedolgo nazaj mislila, da je denar lahko nekaj slabega, da te denar lahko pokvari in da ali imaš denar ali pa srečo. Obojega se ne da imeti. No, danes vem, da sem se zmotila. Denar je energija, ki ves čas kroži. Denar v tem času na zemlji, zaenkrat še vedno potrebujemo za zagotovitev osnovnih življenskih potreb. Denar je nagrada, za naš trud, naše talente in naš vloženi čas. Denar ni nekaj slabega, če znate z njim prav ravnati. Ravno nasprotno! Če imamo denar, sicer ne pomeni, da bomo srečni zgolj zaradi njega. Pomeni pa, da imamo evo veliko skrb manj in imamo odprtih veliko več možnosti, da pomagamo tudi drugim. Če se vam ves čas dogaja, da je vaša denarnica prazna, ste se ujeli v zanko prepričanja, ki ni resnična. Nekje blokirate njegov dotok. Bolj se ga oklepate, manj ga imate. Skozi terapijo z meditacijo bomo poskusili odkriti, kdaj ste si njegov dotok zablokirali, ter se začeli osredotočati na svojo vrednost. Ne morete imeti denarja, če imate občutek, da ga niste vredni.

Terapija za dvig samozavesti

Samozavest je nujno potrebna za srečno življenje. Kdo sploh je samozavesten? Samozavesten je tisti človek, ki zna živeti v sožitju z drugimi, a ob tem nikoli ne pozabi nase in na svoje želje. Samozavesten človek natančno pozna svoj cilj, ter mu tudi sledi. Samozavesten človek lahko doseže vse, kar želi, na vseh področjih življenja. Samozavesten človek, se ima resnično rad. Se počutite slabo, ko se pogledate v ogledalo? Ste boječi in se ves čas skrivate v ozadju? Se počutite neprijetno v družbi ljudi, ki so samozavestni? Ste nezadovoljni sami s seboj, na več področjih vašega življenja? Vas obkrožajo ljudje, ki vas nadvladajo in usmerjajo, kot želijo sami? Terapija z meditacijo za dvig samozavesti je ena najpomembnejših terapij. Stopili bomo na pot ljubezni. Ljubezni do SEBE. Na koncu pa vam bom predstavila tudi nekaj tehnik in nalog, s katerimi se boste preoblikovali v najboljšega sebe.

Terapija za razvijanje discipline (lažje doseganje zastavljenih ciljev)

V življenju lahko napredujemo takrat, ko imamo jasno izoblikovane cilje. Vsakdanjik vsakega izmed nas oblikuje množica različnih ciljev. Nekateri so majhni ali zgolj takšni, kako bomo prišli iz točke A do točke B in »načrt« kaj vse želimo v dnevu narediti. Nekateri so večji, pomembnejši, življenski. A tako za majhne, kot velike potrebujemo motivacijo, voljo in DISCIPLINO, da ne obupamo in vse skupaj ne pade v vodo. Pri terapiji za razvijanje discipline bomo ohranjali začetno navdušenje, ter ga poskusili vzdrževati čisto do konca, dokler ne dosežemo zastavljenega cilja. Če ste oseba, ki se hitro navduši za različne stvari, potem pa to navdušenje tudi enako hitro mine in ob vsem tem občutite razočaranje, da vam nekaj PONOVNO ni uspelo, potem je ta terapija prava za vas.

Terapija za izboljšanje družinskih odnosov, odstranjevanje krivde in travm

Večinski del tega, kakšna oseba ste postali, izhaja iz vašega otroštva. Večina vaših lastnosti, travm, problemov ali vrlin izhaja iz vašega otroštva. Včasih nas kakšen dogodek tako zelo zaboli, a ne vemo zakaj. Včasih nas kakšna beseda našega družinskega člana, tako zelo vrže iz tira, a v resnici sploh ne vemo zakaj ima na nas takšen vpliv. Včasih se za vsako malenkost počutimo krive, čeprav v resnici nismo. Včasih se bojimo nečesa brez razloga ali pa se soočamo z nezaupanjem vase. Če imate poleg vsega naštetega težave še z družinskimi člani in v vaši hiši odmevajo prepiri, zamere in čustvena izsiljevanja, je čas, da se poglobimo v vaše otroštvo. Pri terapiji za izboljšanje družinskih vzorcev, odstranjevanje krivde in travm, se bomo vrnili v vaše otroštvo in poskusili odkriti iz kje izhajajo vaši problemi ali problemi z vašimi družinskimi člani ter jih poskusili izboljšati.

Rezanje eteričnih vezi in energetskih napadov

Rezanja eteričnih vezi in energetskih napadov se lotimo takrat, ko se okoli vas nahajajo osebe, ki vas izčrpavajo in vam pijejo energijo. Kako veste, da vas obdajajo takšne osebe? To so ponavadi osebe, o katerih ne morete nehati govoriti. Stvari, ki jih govorite so večinoma negativne. »Po domače« povedano so to osebe, ki vam gredo »na živce« in osebe, ob katerih začutite slabo fizično počutje. Lahko so tudi bivši partnerji/partnerke, za katere ste prepričani, da niso vaši pravi življenski sopotniki, pa vas ne glede na to, nekaj vztrajno želi vrniti ali »zvezati« k njim. Eterične vezi se ves čas pletejo. Ponavadi se zgodi, da pademo v začaran krog, katerega zelo težko ustavimo. Zakaj? Bolj razmišljamo ali govorimo o eni osebi, bolj se z njo (hočemo ali nočemo) prepletamo. Pri rezanju eteričnih vezi in energijskih napadov, s pomočjo angelov poskusimo te vezi prerezati. Po terapiji boste občutili olajšanje in lahkotnost.

Terapije opravljam Maja Mesić Štrubelj, svetovalka, certificirana angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše.

Opomba: Nasloni se Name, Maja Mesić Štrubelj s.p. spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obiskov naših storitev in spletne strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili. Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna svetovanja in terapije, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenskih situacij. Beseda “zdravljenje” ali “zdraviteljstvo” je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. V primeru dvoma ali so naše terapije in svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom. S prijavo in udeležbo v naše terapevtsko – svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.