image

Namen podjetja Nasloni se Name vas je spodbuditi, da najdete tisto, kar vas veseli in dvignete svoje življenje na višjo raven. Pogovarjamo se o treh različnih tematikah, ki skupaj skladno povezane dajejo življenju pravi smisel.

Stopite v kontakt
Search
 

Svetovanja

Dovoli, da ti pomagam dvigniti tvoje življenje na višjo raven

Izberi si svetovanje, ki ga potrebuješ, da ti pomaga najti tvoj košček sreče.

Svetovanje traja cca. 90 minut. Sestavljeno je iz dveh delov.

1. Del: Opredelitev vašega problema
2. Del: Nasveti, tehnike, rešitve in usmeritve za naprej

Izberite tematiko:

Prispevek za svetovanja: 59 €, plačilo je možno le z gotovino v terapevtski sobici na dan dogodka ali po predračunu pred dogodkom.

Osebna rast

Pomoč ob izgubi.

Svetovanja »Pomoč ob izgubi« se udeležijo osebe, ki so izgubile ljubljeno osebo in se težko spopadajo s samoto.

Odkrivanje vašega poslanstva

Svetovanja »Odkrivanje vašega poslanstva« se udeležijo osebe, ki si v življenju želijo nekaj več, a ne znajo odkriti svojega življenskega poslanstva ali pa ne vedo, kako naj ga začnejo uresničevati.

Tehnike za spreobrnitev pogleda iz negativnega v pozitivno

Svetovanja »Spremeni pogled iz negativnega v pozitivno« se udeležijo osebe, ki na večino dogodkov v svojem življenju gledajo negativno in tudi nasplošno najprej pomislijo, kaj vse gre lahko narobe, če se nečesa lotijo. Udeležite se svetovanja, če bi se tega pogleda radi znebili.

Pot do večje samozavesti.

Svetovanja »Pot do večje samozavesti« se udeležijo osebe, ki jih primanjkuje samozavesti, ki se ne znajo imeti rade in se v svoji koži ne počutijo dobro.

Družina

Svetovanj iz področja »Družina« se udeležujejo starši in bodoči starši, ki jih tematike o vzgoji zanimajo in želijo biti pripravljani na najlepši poklic v življenju oziroma starši, ki se s svojimi otroci vsakodnevno zapletajo v različne situacije, pri katerih se pojavi zmedenost in vprašanja ali znajo odreagirati prav.

  • Nasveti o vzgoji.
  • Povezovanje s svojimi otroci.
  • Pomoč mamicam po porodu.
  • Pomoč staršem ob težki bolezni njihovega otroka.
  • Starševsko zdravljenje (napotki kako lahko energetsko prispevate k zdravju svojega otroka)

Partnerstvo

Kreiranje sorodne duše.

Svetovanja »Kreiranje sorodne duše« se udeležujejo večinoma samske osebe, ki si želijo spoznati svojega življenskega sopotnika.

Razreševanje konfliktov

Svetovanja »Razreševanje konfliktov« se udeležujejo osebe, ki se v partnerskem odnosu srečujejo z veliko konflikti, ki jih ni moč razrešiti v dobro obeh.