image

Namen podjetja Nasloni se Name vas je spodbuditi, da najdete tisto, kar vas veseli in dvignete svoje življenje na višjo raven. Pogovarjamo se o treh različnih tematikah, ki skupaj skladno povezane dajejo življenju pravi smisel.

Stopite v kontakt
Search

O meni

Maja Mesić Štrubelj

Sem ženska. Ženska, ki se želi učiti vsak trenutek svojega življenja in k temu povabiti tudi vas, v kolikor se želite učiti z mano. Sem tudi žena in mlada mamica. Imam čudovitega moža in tri čudovite otroke.

Vsa moja družina me skozi izkušnje uči kako se odzivati, živeti in rasti. Prav posebno izkušnjo in učenje, pa mi je s svojim prihodom na svet prinesel moj najmlajši sin, ki se je rodil z najtežjo prirojeno srčno napako ter atrezijo požiralnika. Ko so bile napovedi zdravnikov tako slabe, da sta upanje in moč že izginila, sem se morala odločiti. Odločiti, da bom vstala, se borila in učila z njim ne glede na vse. Uspeva nam!

Že od malega sem bila dober sogovornik vsem tistim, ki so potrebovali pogovor, nasvet ali zgolj nekoga da jih posluša. Po izobrazbi sem diplomirana vzgojiteljica in imam veliko izkušenj na področju dela z ljudmi.

Meni najpomembnejše pa je, da sem tudi CERTIFICIRANA ANGELSKA TERAPEVTKA.

Ves svoj prosti čas namenjam temu, da se na različne načine učim in rastem. Med tem ko živim in opazujem okolico, ljudi okoli sebe, vidim, da je čisto vsak izmed nas tukaj zato, da se nekaj nauči, da zraste, predvsem pa sem prepričana, da ima vsak svoje poslanstvo, za katerega se trudi, da ga izpolni. A včasih ni vse tako preprosto in na poti do svojega cilja potrebujemo malo pomoči. Tako je nastalo podjetje Nasloni se Name. Vedno več je nezadovoljstva in nezaupanja v življenje in če lahko prispevam droben delček, da se boste počutili malo bolje, bom to storila.

 

Nasloni se Name je moja služba, moj način življenja, moja strast in moje poslanstvo. Nasloni se Name obstaja zato, da se naslonite name, ko to najbolj potrebujete. Tukaj sem, da vam s terapijami, meditacijami ali zgolj pogovori nalepim obliž na rano, ki vas tako zelo boli.  Tukaj sem, da vam pomagam najti rešitev, da boste obrnili svoje življenje sebi v prit in poiskali svoj košček sreče. Tukaj sem ZA VAS!